Deze iPad-tip is goud waard!

Als je een iPad wilt, dan moet je soms diep in de buidel tasten. Tenzij je gebruik maakt van deze tip!

Je kent het wel: je wilt een nieuwe tablet en hebt je zinnen gezet op de iPad van Apple. En dat begrijpen we maar al te goed. Apple heeft de markt namelijk totaal op zijn kop gezet. De Tech-gigant heeft de wereld continue weten te verrassen. Van iPod tot iPhone tot de iPad. En dan nog niet gesproken over de MacBooks of de Airpods. Naar hoge waarschijnlijkheid kunnen we ook in de toekomst nog veel van Apple verwachten. 

Ondanks de producten van Apple geweldig zijn, rijzen de prijzen de pan uit. En dat maakt het niet leuker om zo’n iPad te kopen. Eindstand: je wilt nog steeds die ene iPad, maar kiest misschien een goedkoper alternatief van een ander goedkoper merk? Hierop is een antwoord: refurbished!

Refurbished 

Wellicht heb je er weleens van gehoord: refurbished. Of misschien niet en denk je bij het zien van dit woord refur… wat? Vrij vertaald betekent refurbished ‘gereviseerd’. Een term die we kennen in combinatie met waardevolle objecten. Wat te denken van een gereviseerde vleugel of motor. Het houdt simpelweg in dat een gebruiksvoorwerp dat al eerder is gebruikt, een tweede (derde of vierde) leven krijgt. Wat de gebruiksvoorwerpen die gereviseerd worden, met elkaar gemeen hebben? Het zijn allemaal waardevolle producten. Want anders is het natuurlijk niet de moeite waard om iets te reviseren. Toch? Nou, dat is voor een deel waar. Daar waar het ook de circulaire economie stimuleert en duurzaamheid steeds belangrijker wordt.

Refurbished Apple

Zoals een refurbished vleugel, zijn er steeds meer “tweedehands” producten, die een professionele technische check en opkuisbeurt krijgen. Zo ook de devices van Apple. Neem bijvoorbeeld de tablet van Apple. De iPad wordt geroemd vanwege het mooie design, de te gekke specs en de stabiele softwareomgeving, maar gemeden vanwege de hoge prijzen. Hierop is refurbished het antwoord. Als je refurbished iPad koopt ben je bij de juiste aanbieder al snel tot wel 60% voordeliger uit. 

Eén van de refurbished Apple-specialisten in België (en omstreken) is Forza Refurbished. Als één van de eerste bezat Forza over het Keurmerk Refurbished, waardoor je bij deze refurbished partij nog meer bent van verzekerd een betrouwbare aankoop. En dat is wel zo fijn, daar waar de ‘angst voor defecten’ nog wel eens een reden kan zijn om geen refurbished te kopen. Ondanks dit heb je dus een scherpe prijs en ben je duurzaam bezig. Als gevolg van de strenge kwaliteitscontrole biedt Forza Refurbished ook 2 jaar garantie. Hierdoor weet je ook dat de investering op termijn zeer lucratief is. 

Bij Forza vind je zowel oudere als nieuwere modellen. Afhankelijk van je wensen kun je zo dé iPad voor jou vinden, zonder te veel geld op te doen. Want zeg nou eerlijk, merk jij het verschil als je de iPad 2019 of iPad 2018 in je handen hebt?

Slotwoord: gouden iPad-tip

Kortom, ben je op zoek naar een Apple iPad en wil je geld besparen, genieten van 2 jaar garantie en ook nog eens duurzaam bezig zijn? Dan raden we je aan om eens op forza-refurbished.be te kijken. Ga jij de iPad 2018 refurbished kopen bij Forza? Dan wensen we je hier alvast veel plezier van.