Ontdek de vrijheid: Private Lease, waarom jij ook profiteert!

Wil je graag een nieuwe auto rijden zonder zorgen en met een duidelijk en voorspelbaar budget? Dan is private lease misschien wel de perfecte oplossing voor jou! We leggen je graag uit waarom steeds meer mensen kiezen voor deze vorm van auto ‘leasing‘ en wat de voordelen zijn.

De voordelen van Private Lease op een rijtje

Er zijn tal van redenen waarom private lease zo populair is geworden. De belangrijkste voordelen hebben we hieronder voor je op een rijtje gezet.

Financiële voordelen: duidelijk en voorspelbaar budget

Een van de grote voordelen van private lease is het financiële aspect. Je betaalt een vast bedrag per maand, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Geen onverwachte autokosten meer! Bovendien hoef je geen grote som geld te investeren om een nieuwe auto te kopen. Zo houd je geld over voor andere leuke dingen.

Het maandelijkse leasebedrag is vaak inclusief kosten voor onderhoud, verzekering, wegenbelasting en reparaties. Zo weet je altijd waar je aan toe bent en kom je niet voor verrassingen te staan.

Geen zorgen: alles in één contract

Met private lease hoef je je geen zorgen te maken over het onderhoud van je auto of het afsluiten van een verzekering. Al deze zaken zijn inbegrepen in het contract. Je kunt dus zorgeloos de weg op. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over de verkoop of inruil van je auto als je een nieuwe wilt. Aan het einde van het contract lever je de auto gewoon weer in.

Altijd een nieuwe wagen en à la carte diensten

Bij private lease rijd je altijd in een gloednieuwe auto. Je kunt kiezen uit verschillende merken en modellen, zodat er altijd wel een auto is die bij jou past. Daarnaast kun je profiteren van extra diensten die normaal gesproken alleen voor professionals beschikbaar zijn.

Geniet van de nieuwste modellen en technologieën

Doordat je altijd in een nieuwe auto rijdt, geniet je van de nieuwste technologieën en ontwikkelingen op het gebied van veiligheid, comfort en milieu. Dit maakt het rijden niet alleen veiliger, maar ook een stuk leuker en aangenamer. Bovendien is het brandstofverbruik van nieuwe auto’s vaak lager, wat goed is voor zowel je portemonnee als het milieu.

Extra diensten die normaal voorbehouden zijn voor professionals

Met private lease profiteer je van extra diensten zoals pechhulp, vervangend vervoer bij reparaties en onderhoud op locatie. Zo wordt autorijden nóg zorgelozer en kun je optimaal genieten van de vrijheid die een auto biedt.

Hoe werkt een Private Lease contract?

Ben je benieuwd hoe een private lease contract precies in elkaar zit? We leggen het graag voor je uit.

De looptijd en kilometerlimiet van het contract

Wanneer je een private lease contract afsluit, spreek je een looptijd en een kilometerlimiet af. De looptijd varieert meestal tussen de 12 en 60 maanden. Hoe langer de looptijd, hoe lager het maandelijkse leasebedrag. De kilometerlimiet bepaalt hoeveel kilometers je per jaar mag rijden. Rijd je meer dan afgesproken, dan betaal je een meerprijs per extra gereden kilometer.

Wat gebeurt er aan het einde van het contract?

Aan het einde van het contract lever je de auto weer in bij de leasemaatschappij. Je kunt dan kiezen om een nieuw private lease contract af te sluiten voor een andere auto, of om te stoppen met private lease. Als je hebt gekozen voor een aankoopoptie in je contract, heb je ook de mogelijkheid om de auto over te nemen voor het afgesproken bedrag.

Er zijn dus genoeg redenen om te kiezen voor private lease. Ontdek zelf de vrijheid en het gemak van deze vorm van autorijden!