Zonnedak voor nieuwbouwprojecten

Ben jij begonnen aan een nieuwbouwproject? Dan heb je de mogelijkheid om te kijken voor een duurzaam huis dat zijn energie haalt uit zonnepanelen. tegenwoordig wordt er veel zonne-energie gebruikt om zo kosten te kunnen besparen op de energierekening. Ook bij een nieuwbouwproject kan je de kosten van deze woningen verminderen door een zonnedak aan te schaffen. Zonnedaken zijn recent uitgebracht en is nu al een zeer populaire manier om aan zonne-energie te komen. Wil jij meer weten of dit product? Lees dan verder!

 

Wat bedoelen ze met een zonnedak?

Veel mensen zijn bekend met zonnepanelen. Zonnepanelen kun je plaatsen op het dak en zijn ook zeer goed zichtbaar. Bij een zonnedak is dit niet het geval. De zonnepanelen vallen namelijk veel minder op, omdat ze in het dak zijn geïnstalleerd. Hierdoor heb je dus geen zonnepanelen meer op het dak, maar dakpannen. De zonnedakpannen hebben dezelfde werking als zonnepanelen en worden daarom steeds populairder voor nieuwbouwprojecten. Ook is het zonnedak waterkerend en sneeuw- en stormbestendig/

 

Geïntegreerde zonnepanelen

Wil jij dat zonnepanelen niet in het zicht zijn op het dak? Dan zijn geïntegreerde zonnepanelen de juiste optie voor jou! Deze zonnepanelen zijn namelijk verwerkt in de dakpannen, waardoor ze nauwelijks opvallen. Hierdoor blijft jouw woning er netjes uitzien. Bovendien zijn deze geïntegreerde zonnepanelen een goede investering. 

Deze manier van het opwekken van zonne-energie wordt enkel gebruikt bij nieuwbouwprojecten. Dit komt omdat de zonnepanelen direct verwerkt kunnen worden in het dak. Wil jij dit doen op een bestaande woning? Dan ben je over het algemeen een stuk duurder uit. Je dient namelijk het dak opnieuw te plaatsen waardoor de kosten al snel hoog oplopen.

 

Wees binnen een paar stappen al duurzaam!

Als jij je bezighoudt met nieuwbouwprojecten dan is het wellicht een aanrader om te kijken voor geïntegreerde zonnepanelen. Deze zonnepanelen heb je namelijk al binnen enkele stappen aangeschaft. Tijdens de bouw van de woning(en) worden de geïntegreerde zonnepanelen direct geplaatst. Hierdoor heb je niet te maken met dubbel werk. Wees er snel blij en zorg voor een nette woning met zonnepanelen! 

 

Vraag een offerte aan

Om erachter te komen hoe duur het is om geïntegreerde zonnepanelen op je dak te plaatsen, dien je een offerte op te vragen. Probeer de huidige situatie zo duidelijk mogelijk te omschrijven zodat je een offerte ontvangt waar je ook echt iets aan hebt. Mocht je het te duur vinden dan kun je eventueel ook bij andere bedrijven een offerte opvragen.